7 oktober 2010

Snelle huzarensalade

En nog een salade met een bak huzarensalade als basis...



Ingredienten:
  • 1 bak huzarensalade (kilo)
  • 1 kilo vastkokende aardappelen, geschild en gekookt
  • aantal augurkjes, fijn gesneden
  • 200 gram hamreepjes (julienne) fijn gesneden
  • mayonaise
  • witte wijn azijn
  • zout en peper

Bereiden:

Huzarensalade, aardappels in kleine blokjes gesneden, ham en augurkjes mengen.

Als de bak huzarensalade die je gebruikt niet erg gevuld is kun eventueel zelf nog doperwten, uitje, appel of worteltjes in kleine stukjes gesneden toevoegen. Mayonaise aanlengen met witte wijn azijn en naar smaak toevoegen, tot geheel smeuig genoeg is. Op smaak brengen met peper en zout.

Serveren:
Opmaken op een mooie serveeschaal met asperges, mais, plakjes ei, gevulde eieren, tomaat, komkommer, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen